MFIV

Het Medisch Facilitair Instituut Vlaardingen (MFIV) ligt op een steenworp afstand van de A20 en A4. Het gebouw heeft eigen parkeerplaatsen en is voorzien van de meest moderne operatie faciliteiten voor medische zorg. MFIV beschikt over 2 ultramoderne operatiekamers die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Allerlei vormen van  anesthesie zijn hier mogelijk.

MFIV: Veilig en vertrouwde medische zorg

Wij voldoen aan alle actuele richtlijnen volgens wet infectiepreventie betreffende de luchtbehandeling en infectieziekten in de Operatieruimten. Deze zijn zowel door de IGZ en de ziekenhuishygiënisten getoetst in 2016. Mede hierdoor kunnen wij alle operaties in dagbehandeling uitvoeren, zoals implantaten voor plastisch chirurgie, orthopedie en oogchirurgie. zie ook rapport "het resultaat telt particuliere klinieken" van de Inspectie GezondheidsZorg (IGZ) Mede door het bezoek van de IGZ voldoen wij aan de richtlijnen die voor januari 2017 voor prestatie 1 klasse 1 niveau in orde moeten zijn.

De medici die kiezen om een OK te huren bij MFIV, verzekeren hun cliënten van persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Van intake tot operatie en de nazorg, in onze moderne kliniek staat de cliënt altijd centraal. MFIV dankt haar goede naam, door te kiezen voor kwaliteit op alle fronten: een eerlijk advies, deskundige chirurgen, professionele apparatuur en duidelijke afspraken voor iedereen. Persoonlijke zorg en vertrouwen maakt het voor de cliënten prettig om zich in onze kliniek te laten behandelen. Onze professionaliteit blijkt ook uit onze certificering. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij het ISO 9001 certificaat hebben behaald.

Verhuur medische faciliteiten

MFIV richt zich op de verhuur van medische faciliteiten, zoals operatieruimtes, spreekkamers, comfortabele wachtruimte, medisch ondersteunend personeel, maar ook voor administratieve taken en telefonische bereikbaarheid voor de chirurg. Zeer ervaren medische specialisten huren onze operatieruimtes voor het verrichten van medisch verantwoorde chirurgie in poliklinische en dagbehandeling.

Ondersteunend medisch personeel

De kliniek regelt in overleg ondersteunend hoogwaardig opgeleid operatiepersoneel voor de medische specialist: OK-assistentes, anesthesist, anesthesie medewerker, omloop en verkoevermedewerkers. Wij ontzorgen onze medische specialisten ook op administratief gebied, uitgezonderd van het cliëntendossier. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de medische specialist.

Diverse chirurgische ingrepen

Met uw cliënten kunt u voor allerlei behandelingen bij ons terecht. Op dit moment verrichten de aanwezige specialisten alleen Plastische Chirurgie. De mogelijkheden in de klasse I prestatieniv.1 OK zijn naast Plastische Chirurgie voor andere behandelingen natuurlijk meer dan toereikend. 

Cryotherapie Holystaete

In 2015 zijn wij gestart met een zogehete Cryotherapie cabine om onder andere huidaandoeningen, rheumatische artritis en pijnklachten etc. te behandelen d.m.v. koudetherapie. In 2017 hebben we ook de mogelijkheid tot Cryolipolyse, deze therapie is effectief om vet bij de probleemzones kwijt te raken. Voor meer informatie over onze Cryotherapie kunt bellen naar 010-7604440 of mailen naar info@cryotherapieholystaete.nl

In ons gebouw is ook Chiropractie Wright - HairworldIstandbul en Beautysalon BellaMi gevestigd.